Prestanda utan kompromisser!

Att bygga en egen dator kan vara tidskrävande och komplicerat, varför ödsla tid när du kan ge dig ut i ditt favoritspel på en gång? Just av den anledningen erbjuder vi nu Black By Ångström. Vare sig du är nybörjare eller hardcore gamer så har vi paketet för dig!

Stilren & tystgående

Black by Ångström kommer i diskret stilren design. Med chassin från Fractal Design får du ett stilrent utryck som är maximalt ljuddämpat för tyst drift. RGB-komponenterna tillsammans med prestandan ger det där lilla extra för gamers!”

Kör igång direkt

För att det ska vara enkelt och smidigt kommer Windows 10 samt alla nödvändiga drivrutiner förinstallerat och du slipper allt onödigt ”bloatware”. Det enda du behöver göra är att slå igång datorn och starta ditt favoritspel.

Prestanda på hög nivå

Komponenterna i datorerna är noga utvalda för att ge bästa möjliga prestanda. Du väljer dator efter dina behov, det går även att uppgradera datorerna efter behov i framtiden för att säkerställa en framtidssäker och hållbar lösning.

Byggda för att hålla

Black By Ångström är byggda med komponenter av hög kvalitet för att hålla länge, oavsett om man pratar innehåll eller prestanda. Därför erbjuder vi 3 års garanti på samtliga datorer för att du snabbt ska få hjälp ifall något går fel.