Bosch spis

Med våra flexibla och fristående spisar kan du inreda köket efter smak och funktion. Resultatet blir bra – oavsett om du väljer en spis med induktionshäll eller en spis med gashäll.

Bosch kylskåp

Ett kylskåp från Bosch håller maten fräsch längre. Det är ett löfte.

Bosch diskmaskin

En diskmaskin från Bosch passar in i alla kök. Vi vet inte hur ditt kök ser ut, men vi kan garantera att en diskmaskin från Bosch hittar en naturlig plats i ditt hem.

Bosch tvättmaskin

Frontmatade tvättmaskiner är lätta att både fylla med tvätt och installera. Du kan välja att ha enbart en tvättmaskin eller ställa en matchande torktumlare bredvid eller varför inte ovanpå med hjälp av en säker monteringssats.

Bosch dammsugare

Du kanske har husdjur som hårar, barn du inte vill väcka eller familjemedlemmar med allergier. Oavsett dina behov, har Bosch en dammsugare för dig.

Bosch torktumlare

Torktumlare från Bosch med självrengörande kondensor är inte bara mer energieffektiva, kondensorn rengör exempelvis regelbundet sig själv med hjälp av kondensvatten. Det innebär att maskinen behåller effektiviteten under hela sin livslängd.

Toppsäljare från Bosch

Bosch

Bosch hushållsapparater står för kvalitet, teknik och pålitlighet. Det svåra förenklar vi. Det tidskrävande snabbar vi på. Det tunga gör vi lättare.
Våra produkter för köket är ett exempel på hur förstklassig prestanda möter faktiska behov; produkter utrustade med funktioner som är intuitiva att använda och med sensorer som gör matlagningen lite enklare och matstunden lite roligare. Med Bosch får du resultat du kan lita på och som underlättar livet för dig.
I vårt sortiment hittar du vitvaror som ugnar, spisar, hällar, fläktar, kylskåp, frysar, diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare. Och hushållsprodukter som köksmaskiner, elvispar, brödrostar, kaffemaskiner, dammsugare och mycket mer.

Läs mer om vitvaror från Bosch här!