Bosch hos Media Markt

Bosch tillverkar det mesta inom vitvaror och hushållsprodukter. Hos Media Markt hittar du det allra senaste från Bosch till låga priser!

Toppsäljare

Bosch hos Media Markt

1933 lanserade Bosch sin första hushållsapparat i Tyskland. Det rundformade elektriska kylskåpet som rymde 60 liter blev en stor succé. Sedan dess har Bosch fortsatt att tillverka fler hushållsapparater och vitvaror för privatpersoner med mottot ”Teknik som gör vardagen lättare”. I vår webbshop erbjuder vi alltid ett enormt sortiment av Boschs produkter till låga priser!

Innovativa funktioner för en enklare vardag

Bosch har alltid fokuserat på att tillverka produkter som är enkla att använda och gjorda för att förenkla livet för användaren. Därför ligger Bosch i framkant för utvecklingen av det allra senaste inom hushållsprodukter samt att ta fram funktioner som förenklar vardagen. Några av dessa funktioner är:

  • i-DOS tvättmaskiner med automatisk dosering av tvättmedel för ett perfekt tvättresultat.
  • SensorSecure-utrustade strykjärn som värms upp när du håller i handtaget och stängs av direkt när du släpper det.
  • PerfectBake- och PerfectRoast-ugnar som bland annat mäter temperatur och fuktighet för att ge dig den perfekta måltid som du förtjänar.

Ett smartare hem med Home Connect

Den mest innovativa funktionen från Bosch är utan tvekan Home Connect. Produkter som är utrustade med Home Connect kan kontrolleras bekvämt från din mobil eller surfplatta. Du kopplar din vitvara till ditt trådlösa nätverk och kan sedan enkelt styra apparaten från appen och även få hjälp på distans med funktionen Remote Diagnostics. Appen finns att ladda ner till iOS och Android.