Bosch spis

Med våra flexibla och fristående spisar kan du inreda köket efter smak och funktion. Resultatet blir bra – oavsett om du väljer en spis med induktionshäll eller en spis med gashäll.

Bosch kylskåp

Ett kylskåp från Bosch håller maten fräsch längre. Det är ett löfte.

Bosch diskmaskin

En diskmaskin från Bosch passar in i alla kök. Vi vet inte hur ditt kök ser ut, men vi kan garantera att en diskmaskin från Bosch hittar en naturlig plats i ditt hem.

Bosch tvättmaskin

Frontmatade tvättmaskiner är lätta att både fylla med tvätt och installera. Du kan välja att ha enbart en tvättmaskin eller ställa en matchande torktumlare bredvid eller varför inte ovanpå med hjälp av en säker monteringssats.

Bosch dammsugare

Du kanske har husdjur som hårar, barn du inte vill väcka eller familjemedlemmar med allergier. Oavsett dina behov, har Bosch en dammsugare för dig.

Bosch torktumlare

Torktumlare från Bosch med självrengörande kondensor är inte bara mer energieffektiva, kondensorn rengör exempelvis regelbundet sig själv med hjälp av kondensvatten. Det innebär att maskinen behåller effektiviteten under hela sin livslängd.

Toppsäljare från Bosch

Bosch

1933 lanserade Bosch sin första hushållsapparat i Tyskland. Det rundformade elektriska kylskåpet som rymde 60 liter blev en stor succé. Sedan dess har Bosch fortsatt att tillverka fler hushållsapparater och vitvaror för privatpersoner med mottot ”Teknik som gör vardagen lättare”. I vår webbshop erbjuder vi alltid ett enormt sortiment av Boschs produkter till låga priser.