Bose hos Media Markt

Bose tillverkar högtalare, hörlurar, hemmabiosystem och mycket annat. Köp dina Bose-produkter hos Media Markt!

Toppsäljare

Bose hos Media Markt

1964 köpte Amar Bose ett par högtalare, men han blev besviken på ljudet och bestämde sig för att börja tillverka egna. På så vis grundades Bose – ett märke som alltid strävar efter att uppfylla kraven hos den mest krävande ljudentusiasten och idag förknippas Bose med hög kvalitet och innovation.

Ta med dig musiken – var du än är

Bose har genom åren utvecklat ett stort antal tekniker som ger konsumenten en helt ny ljudupplevelse – alltifrån trådlösa högtalare som låter användaren streama musik genom en knapptryckning till att ta med Bluetooth-högtalaren till stranden. Bose tillverkar även hemmabiosystem såsom soundbar-högtalare som kan hängas under TV:n och 5.1-system som fyller rummet med ett mäktigt ljud. Dessutom tillverkar Bose även dockningsstationer till iPhone och iPod med möjligheten att koppla andra enheter via AUX-ingången.

Bose har länge varit branschledande inom brusreducering tack vare tekniken QuietComfort, som gör musiken fyllig, stark och balanserad. QC-hörlurar finns som In-Ear eller On-Ear och med vissa modeller som har koppling till iPhone/Android med inbyggd mikrofon/fjärrkontroll.