Canon hos Media Markt

Canon är en av världens främsta tillverkare av kompaktkameror (IXUS och PowerShot) och systemkameror (EOS). Köp dina Canonprodukter hos Media Markt!

Toppsäljare

Canon hos Media Markt

Sedan starten 1937 har Canon fokuserat på att tillverka produkter inom bild och optik. Företagets satsning på innovationer och kundnytta har gett dem en ledande position i branschen, speciellt inom digitala kompaktkameror och systemkameror. Hos oss hittar du alltid Canons produkter till låga priser!

En bild säger mer än tusen ord

Canon har en kamera för alla – oavsett om du är amatörfotograf eller proffs. Canons digitala kompaktkameror utgörs av IXUS- och PowerShot-serien, medan systemkamerorna utgörs av EOS-serien. Canon tillverkar även videokameror för konsumenter med LEGRIA-serien.

Förutom kameror tillverkar Canon även skrivare och scannrar. Canons PIXMA-skrivare kommer i olika varianter för enkla utskrifter eller som komplett lösning för hemmakontoret med kopiator, scanner och fax. Med funktioner som trådlösa utskrifter och kostnadseffektiva bläckpatroner är Canon ett varumärke som möter alla dina behov.