Kaffe och mjölk:
en perfekt kombination

De’Longhis LatteCrema™-system blandar ånga, luft och mjölk i precis rätt proportioner. Perfekt skummad mjölk helt enkelt!

Allt du behöver veta om din kaffemaskin
finns i appen

I appen finns allt från användarguide till receptinspiration. Du kan även ställa in din personliga profil så att dina favoritinställningar gällande arom, kaffemängd och temperatur finns lätt tillgängliga.

Populära kaffemaskiner

De'Longhis automatiska kaffemaskiner

Vi är ett av de mest kaffedrickande folken i världen, så att kunna njuta av riktigt gott kaffe hemma är viktigt! Oavsett vilken anledning du har till att älska kaffe så vill vi på De’Longhi göra det enkelt för dig att få ut det bästa av ditt kaffe. Välj dina favoritbönor och upplev med ett enkelt knapptryck hur färskmalet kaffe fyller din kopp med fantastiska smaker och aromer. Släpp loss kaffets kraft!

Nymalda bönor ger ett godare kaffe

De’Longhis kaffekvarnar garanterar en perfekt malning av bönorna och den fylligaste kaffearomen. Smaken och aromen är beroende av rätt mängd kaffe: vi använder alltid rätt dosering när din kopp kaffe tillreds.

Automatisk rengöring

Våra kaffemaskiner är lätta att hålla rena, även när du tillrett avancerade och sofistikerade mjölkdrycker. LatteCrema™ systmet har automatisk rengöring.