Få 5 års garanti när du registerar din De'Longhi espressomaskin!

Kaffe och mjölk:
en perfekt kombination

De’Longhis LatteCrema™-system blandar ånga, luft och mjölk i precis rätt proportioner. Perfekt skummad mjölk helt enkelt!

Allt du behöver veta om din kaffemaskin
med ett enda tryck

Du kan ställa in din personliga kaffeprofil i appen och använda den när du önskar: - Kaffenjutning i realtid: i appen kan du anpassa alla dina favoritrecept direkt på skärmen. - Upptäck nya recept: upptäck nya smaker genom att ändra aromens intensitet, mängden kaffe och temperaturen med ett tryck.

Populära kaffemaskiner

De'Longhis helautomatiska kaffemaskiner

En kaffe i hemmet är en stund för avkoppling och njutning, med en kaffemaskin från DeLonghi kan det inte bli enklare. Välj bara dina favoritbönor och med endast en knapptryckning fylls din kopp med färskmalet kaffe och fantastiska smaker och aromer.

Nymalda bönor ger ett godare kaffe

De’Longhis kaffekvarnar garanterar en perfekt malning av bönorna och den fylligaste kaffearomen. Smaken och aromen är beroende av rätt mängd kaffe: vi använder alltid rätt dosering när din kopp kaffe tillreds. På så vis undviks onödigt svinn samtidigt som resultatet i din kopp blir bästa möjliga.

Automatiska maskiner med
automatisk rengöring

Våra helautomatiska kaffemaskiner är lätta att hålla rena, även när du tillrett avancerade mjölkdrycker. LatteCrema™ systemet har automatisk rengöring.