Electrolux diskmaskin

Skinande ren disk i alla typer av kök. Med ComfortLift blir det ännu enklare att lasta i och ur maskinen.

Electrolux kaffebryggare

Förgyll morgonen med nybryggt kaffe. Här hittar du både kaffebryggare och espressomaskiner med funktioner såsom anti-dropp, timer och automatisk avstängning.

Electrolux luftrenare

För ett bekvämare klimat inomhus. En luftrenare filtrerar bort allergener och dålig lukt.

Electrolux dammsugare

En dammsugare ska helst vara lättmanövrerad och tystgående samtidigt som den gör städningen till ett sant nöje. Här hittar du vårt urval av skaft- och robotdammsugare, men även klassiska modeller med flera användbara funktioner.

Electrolux kylskåp

Dina rätter blir aldrig bättre än summan av dina råvaror. Ett bra kylskåp håller ingredienserna fräscha längre samtidigt som det erbjuder gott om utrymme för framtida, kulinariska experiment.

Electrolux frys

Dra ner på spill och underlätta veckoplaneringen. Våra rymliga frysskåp och frysboxar har plats för matlådor, festrester och storköp.

Electrolux tvättmaskin

Ge nytt liv åt hela din garderob - oavsett material eller passform. Våra tvättmaskiner är optimerade för att minska slitage och samtidigt göra dina kläder ordentligt rena.

Electrolux köksfläkt

Med en tystgående köksfläkt njuter du av en fräsch köksmiljö samtidigt som du kan fokusera på matlagningen istället för på os och ånga.

Toppsäljare från Electrolux

Electrolux

Electrolux har bedrivit verksamhet sedan 1919 och säljer idag mer än 60 miljoner hushålls- och professionella produkter på mer än 150 marknader varje år. De är idag en av världens ledande tillverkare av vitvaror för konsumenter och professionella användare och producerar även varor under märken som Elektro-Helios, AEG, Zanussi och Volta.. Electrolux erbjuder omsorgsfullt designade, innovativa och hållbara lösningar för hem och företag.