Harman/Kardon hos Media Markt

Harman/Kardon tillverkar ljud- och videoprodukter som högtalare, hörlurar, och 3D Blu-ray. Köp din Harman/Kardon-produkt hos Media Markt!

Toppsäljare

Harman/Kardon hos Media Markt

1953 kom Harman/Kardon att förändra ljudbranschen helt. Med sina innovativa ljudprodukter till överkomliga priser revolutionerade de marknaden och idag är företaget en av de främsta tillverkarna. I vårt stora sortiment hittar du alltid Harman/Kardon-produkter till låga priser!

Det perfekta ljudsystemet

Harman/Kardon satsar på att utveckla ljudprodukter av väldigt hög kvalitet. Därför har forskning alltid stått i centrum för utvecklingen av nya produkter. Alla Harman/Kardon-produkter testas på ett vetenskapligt sätt för att kunna garantera att deras produkter uppvisar de siffror och den kvalitet som utlovas. Köper du en Harman/Kardon-produkt kan du vara säker på att kvaliteten är så bra att även den mest krävande ljudentusiasten blir nöjd.

Harman/Kardon tillverkar hemmabiosystem, soundbar-högtalare, bärbara högtalare, datorhögtalare, Bluetooth-högtalare, In-Ear-, On-Ear- och Over-Ear-hörlurar, 3D Blu-ray spelare, stereokomponenter och mycket annat.