HyperX toppsäljare

HyperX Cloud 2

HyperX® Cloud II är utrustade med digitalt förbättrad brusreducerande mikrofon och virtuellt 7.1-surroundljud. Du får den optimala hifi-upplevelsen som andra spelare aldrig får uppleva, som knarret från en stövel eller ljudet från en avlägsen tunnel.

HyperX Cloud

HyperX Cloud-headsetet är officiellt licensierat av Sony Interactive Entertainment Europe och specifikt avsett för PlayStation®4-system och PS4™-spelare. Hörlurarna är avsedda för PlayStation 4-system och är enastående bekväma så att du kan köra natten lång.

HyperX Cloudstinger

Cloudstinger levererar lättviktskomfort, överlägsen ljudkvalitet och extra bekvämligheter. Med en vikt på bara 275 gram, sitter de bekvämt runt halsen och de roterande hörselkåporna bidrar till en skön passform. Njut av tungviktsljud av lättvikt på både datorer och konsoler.

HyperX Alpha

Detta headset är kompatibelt med flera olika plattformar genom ledningsmonterade ljudreglage så att seriösa gamers som använder PC, PS4™, Xbox One™ och andra plattformar med en 3,5 mm-port kan dra nytta av det mäktiga ljud som Cloud Alpha ger.

HyperX Quadcast

HyperX QuadCast™ är den perfekta fristående mikrofonen. Den har allt som en gryende streamare eller poddsändare söker efter. QuadCast har en vibrations- och stötdämpande montering som minskar störande inslag av vardagsljud.

HyperX Cloud Flight

Dessa hörlurar ger dig pålitlig, trådlös frihet och lång batteritid. Slipp begränsningar med kabelanslutning och ge dig direkt in i spelet med trådlösa HyperX Cloud Flight. Den avtagbara, ljuddämpande mikrofonen säkerställer att din kommunikation hörs tydligt.

HyperX

I snart 20 år har HyperX utvecklat gamingprodukter för olika typer av spelare, allt ifrån entusiaster till proffs. De började med att skapa SSD och minnen med hög hastighet, men erbjuder nu olika typer av gamingprodukter som headset, tangentbord, möss, mikrofoner och andra tillbehör med klassens bästa komponenter. HyperX har vunnit flera priser och är kända för att alltid leverera design, komfort, estetik, prestanda och tillförlitlighet. Det är tack vare detta som HyperX har blivit det självklara valet bland kända ambassadörer, pro-gamers och teknikentusiaster. Över 65 miljoner minnen, 10 miljoner gaming headsets och 1 miljon tangentbort har skeppats världen över. Oavsett vilken nivå eller vad du spelar på, kommer HyperX att leva upp till dina förväntningar med mottot - We’re all gamers.