HyperX toppsäljare

HyperX Cloud 2

HyperX® Cloud II är utrustade med digitalt förbättrad brusreducerande mikrofon och virtuellt 7.1-surroundljud. Du får den optimala hifi-upplevelsen som andra spelare aldrig får uppleva, som knarret från en stövel eller ljudet från en avlägsen tunnel.

HyperX Cloud

HyperX Cloud-headsetet är officiellt licensierat av Sony Interactive Entertainment Europe och specifikt avsett för PlayStation®4-system och PS4™-spelare. Hörlurarna är avsedda för PlayStation 4-system och är enastående bekväma så att du kan köra natten lång.

HyperX Cloudstinger

Cloudstinger levererar lättviktskomfort, överlägsen ljudkvalitet och extra bekvämligheter. Med en vikt på bara 275 gram, sitter de bekvämt runt halsen och de roterande hörselkåporna bidrar till en skön passform. Njut av tungviktsljud av lättvikt på både datorer och konsoler.

HyperX Alpha

Detta headset är kompatibelt med flera olika plattformar genom ledningsmonterade ljudreglage så att seriösa gamers som använder PC, PS4™, Xbox One™ och andra plattformar med en 3,5 mm-port kan dra nytta av det mäktiga ljud som Cloud Alpha ger.

HyperX Quadcast

HyperX QuadCast™ är den perfekta fristående mikrofonen. Den har allt som en gryende streamare eller poddsändare söker efter. QuadCast har en vibrations- och stötdämpande montering som minskar störande inslag av vardagsljud.

HyperX Cloud Flight

Dessa hörlurar ger dig pålitlig, trådlös frihet och lång batteritid. Slipp begränsningar med kabelanslutning och ge dig direkt in i spelet med trådlösa HyperX Cloud Flight. Den avtagbara, ljuddämpande mikrofonen säkerställer att din kommunikation hörs tydligt.

HyperX

I över 20 år har HyperX utvecklat spelprodukter som passar alla. Oavsett om du är ett proffs, en streamer, någon som hoppar online med vänner eller en pendlare som fördriver tiden på tåget, så spelar vi alla.

På HyperX förstår vi det, för vi är precis som du. Vi vet att vad du än spelar, hur du än spelar, så är vi alla gamers. Våra produkter är gjorda för att förbättra ditt spelliv: våra ultrakomfortabla Cloud-headsets, de hållbara och responsiva Alloy-tangentborden och Pulsefire-mössen, ChargePlay-produkterna för att hålla utrustningen laddad eller våra mikrofoner för fantastisk streaming. Allt är utformat, byggt och finjusterat med spelaren i åtanke.

Konsol eller PC, casual eller proffs, trådbunden eller trådlös, oavsett vem du är och var du befinner dig, är vi alla gamers och HyperX är alltid redo att spela. Vi ses i kön, #HyperXFamily.