Logitech gamingmöss

Logitech G utvecklar prisvinnande trådlösa och sladdanslutna spelmöss. Med ständiga innovationer, från sensorer till form, för att hitta rätt för dig. Med den senaste tekniken - Lightspeed, så är det trådlösa genombrottet här. 1 ms rapporteringsfrekvens och robust fördröjningsfri anslutning är nu tillgänglig utan sladdar tack vare end-to-end-innovation.

Logitech tangentbord

Hastighet. Precision. Hållbarhet. Logitech G speltangentbord är utformade med den teknik och det material som krävs för högpresterande spel. Designad för högsta prestanda erbjuder Logitech G olika alternativ på mekaniska brytare för att passa din spelstil och smak. Logitech G-tangentbord levererar prestanda, kvalitet och tillförlitlighet – och är förstahandsvalet för några av världens bästa e-sportutövare.

Logitech headset

Koncentrerat ljud, kristallklara mikrofoner, anpassningsbar EQ och valfritt 7.1-surroundljud. Allt du behöver för att komma in i spelet och utföra det med den extra fördelen med exakt ljud. Logitech G erbjuder headsets för alla plattformar, välj mellan PC-, mobil- och spelkonsoler, inklusive Nintendo® Switch™, PlayStation® 4 och Xbox® One.

Logitech rattar & spelkontroller

Logitech G ger bilkörningssimulationen ett lyft med sin design, utformning och sitt intresse för racingspel. Driving Force från Logitech G – obevekligt utformad för den perfekta körupplevelsen – tar de senaste racingspelen till de högsta möjliga nivåerna. Du har helt enkelt inte upplevt racingsimulering om du inte har grabbat tag i ratten på din superbil.

Toppsäljare från Logitech

Logitech