Marshall hos Media Markt

Marshall tillverkar professionella ljudprodukter som högtalare och hörlurar. Köp dina Marshall-produkter hos Media Markt!

Toppsäljare

Marshall hos Media Markt

Marshall är en brittisk tillverkare av högtalare och hörlurar för konsumenter och professionella musiker. Företaget, som grundades 1962 i London, har blivit populärt tack vare sin unika ljudbild och höga kvalitet. I vårt sortiment hittar du alltid Marshalls produkter till låga priser!

Förstklassigt ljud – hur du än vill ha det

Marshall erbjuder ett komplett sortiment av hörlurar och högtalare för alla behov. Företaget tillverkar In-Ear, On-Ear, Over-Ear och Bluetooth-hörlurar. Det som kännetecknar Marshalls hörlurar är deras imponerande ljud, design och hållbara konstruktion.

När det gäller högtalare har Marshall satsat på att tillverka produkter med bra ljud och hög kvalitet, alltifrån bärbara högtalare till högtalare med monsterljud. Marshall har även satsat mycket på designen och deras högtalare är lätta att känna igen men den klassiska framsidan, de analoga kontrollknapparna, de guldfärgade metalldetaljerna och den ikoniska loggan som präglar alla högtalarmodeller.