Moccamaster hos Media Markt

Moccamasters kaffebryggare ger dig rätt temperatur på kaffet för en förhöjd smakupplevelse. Köp din Moccamaster hos Media Markt!

Toppsäljare

Moccamaster hos Media Markt

Moccamaster är en nederländsk tillverkare av kaffebryggare. Varumärket grundades 1964 av Gerard-Clement Smit och några år senare tog Moccamaster marknaden med storm med sin kaffekvarn med inbyggd fläkt. Än idag tillverkas kaffebryggarna i den nederländska fabriken.

Hemligheten bakom en perfekt kopp kaffe

Det som skiljer Moccamaster från andra tillverkare av kaffebryggare är att Moccamaster lägger stor vikt på kvaliteten av sina produkter. Alla Moccamaster-produkter är handtillverkade och manuellt testade innan de packas för hand.

Technivorm, företaget bakom Moccamaster, är mycket noga med vilka komponenter som används i deras produkter. Allt material håller högsta kvalitet för att säkerställa att kaffebryggarna är byggd för att hålla i minst 10 år. Alla kaffebryggare från Moccamaster märks med Guldbönan, en utmärkelse från det oberoende kaffelaboratoriet European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo. Det är beviset på att kaffet håller rätt temperatur under hela bryggningsprocessen och därmed får en utsökt smak. I vårt enorma sortiment hittar du alltid Moccamsters kaffebryggare till låga priser!