Delar och tillbehör

Visa alla

Automatiskt droppstopp

Moccamaster när den är som bäst – med alla tänkbara tekniska funktioner. Med toppmodellerna går det dagliga kaffebryggandet hur smidigt som helst, tack vare de automatiserade processerna och den särskilda avkalkningsindikatorn. Alla modeller är godkända av European Coffee Brewing Center (ECBC) och har upp till 10 års garanti. Välj din favoritfärg - smaken blir alltid perfekt.

Manuellt droppstopp

Moccamaster Classic är enklare modeller som alltid brygger perfekt kaffe. Alla Moccamaster-bryggare är godkända av European Coffee Brewing Center (ECBC) och har upp till 10 års garanti. Moccamaster Classic har samma goda hållbarhet och tidlösa design som andra kända Moccamaster-modeller.

Termosbryggare

En praktisk kaffebryggare som brygger kaffet rakt ner i termoskannan. Som alla Moccamasters modeller är även denna gjord i kraftfull aluminium. Kaffebryggaren brygger tio koppar perfekt kaffe på sex minuter. Termosbryggaren är godkänd av European Coffee Brewing Center (ECBC) och har upp till 10 års garanti.

Toppsäljare från Moccamaster

Visa alla

Välj ut din nästa kaffebryggare från Moccamaster

Moccamaster är känt som en tidlös klassiker, handgjord i Nederländerna sedan 1969. Alla Moccamasters modeller är godkända av European Coffee Brewing Centre (ECBC), vilket garanterar en korrekt bryggningsprocess – och att resultatet blir ett perfekt kaffe. Garantin på Moccamaster gäller i upp till 10 år. De delar som är mest utsatta för slitage kan enkelt bytas ut. Med rätt rengöring och avkalkning kan du därför använda din Moccamaster i många år. Kolla in det stora urvalet av modeller, färger och tillbehör hos MediaMarkt.