Neato hos Media Markt

Neato är företaget bakom robotdammsugare som använder laserteknik som ger en noggrannare städning. Köp din Neato-produkt hos Media Markt!

Toppsäljare

Neato hos Media Markt

Tack vare Neatos smarta teknik och funktioner, har de lyckats skapa en robotdammsugare som med stor noggrannhet städar dina ytor lika bra som om du själv hade gjort det. Hos oss hittar du alltid Neatos robotdammsugare till lägsta pris!

Rent hus – varje dag

Neato är en ledande tillverkare av robotdammsugare tack vare de innovativa funktionerna som resulterar i en metodisk städning. Den unika D-formade designen gör att dammsugaren lätt kommer åt i hörn och kring golvlister. Tack vare LaserSmart-tekniken kartlägger robotdammsugaren rummet för att ge dig en grundlig städning på kortare tid. Neato-dammsugaren laddar sig själv automatiskt och återupptar städningen när batteriet är laddat eller när det behövs. Din nya hjälpreda städar dagligen efter ett schema, kan gå själv från rum till rum och med hjälp av Wi-Fi kan du styra dammsugaren via en app som låter dig starta, stoppa, pausa, schemalägga och ta emot meddelanden var du än är.