Vertuo. Nespressos nya kaffesystem.

Nespressos hållbarhetsprogram

Visionen av The Positive Cup är att skapa en kopp kaffe som har en positiv inverkan på världen. Att värna om den biologiska mångfalden, naturen och kaffeodlarnas ekonomiska trygghet är otroligt viktigt. Därför arbetar Nespresso med ett utvecklat hållbarhetsprogram genom hela produktionskedjan, från böna till kopp. År 2003 skapades Nespressos AAA Quality Program i samarbete med Rainforest Alliance. Detta skräddarsydda kaffeprogram försäkrar oss om att alltid kunna erbjuda den högsta kaffekvaliteten på kaffet och samtidigt stödjer en hållbar försörjning för våra bönder, deras familjer och samhällen och även skyddar miljön. Läs mer om Nespressos hållbarhetsengagemang på www.nespresso.com/se/se/our-choices.

100% återvinningsbara kapslar

Genom att lämna dina förbrukade aluminiumkapslar i närmaste metallförpackningsåtervinning hjälper du till att sluta kretsloppet och ge dina kapslar nytt liv. Nespresso har valt aluminium till kapslarna eftersom det skyddar kaffets känsliga aromer och bevarar dess färskhet. På så sätt säkerställs att du alltid får uppleva samma goda kaffekvalitet, kopp efter kopp. Men det är bara en av anledningarna - aluminium är även ett material som är 100% återvinningsbart i all oändlighet. Läs mer om Nespresso och återvinning på www.nespresso.com/se/atervinning.

Nespresso Vertuo

Vertuo låter dig välja mellan 4 olika koppstorlekar, från en liten espresso till en stor mugg. Med ett enda knapptryck läses kapselns streckkod, och ger dig en perfekt kopp med härlig crema.

Nespresso Original

Njut av Originalsystemets utbud, oavsett om du föredrar en liten eller stor, stark eller koffeinfri har du alltid tillgång till den äkta espressoupplevelsen med detta system.

Nespresso Tillbehör

Med rätt tillbehör kan du ta hand om din Nespressomaskin som då kommer fortsätta leverera gott kaffe, kopp efter kopp.

Nespresso - Ultimat kaffekvalitet med stor variation

Upptäck Nespressos breda sortiment av kaffemaskiner i stilren design. Nya Vertuo Line ger dig möjligheten att njuta av hela fem olika koppstorlekar. För dig som föredrar en riktigt stor mugg kaffe men ändå vill ha möjligheten att brygga en espresso, samt Original Line, vårt ursprungliga kaffesystem. Välj mellan 20-30 premium kaffeblandningar för både Vertuo Line och för Original Line.

Redan 1986 började Nespressos historia med en enkel idé: att vem som helst skulle ha möjligheten att göra den perfekta koppen kaffe hemma. Lika bra som en skicklig barista! Fokuset är att leverera kaffe av hög kvalitet med ultimata kaffeupplevelser, så att du kan njuta av din kopp kaffe hemma och återskapa härliga kaffestunder var du än befinner dig.

Nespressos hållbarhetsprogram AAA Sustainable Quality™ lanserades 2003 i samarbete med Rainforest Alliance. Inom ramen för detta program arbetar Nespresso i 14 länder med över 110 000 bönder för att säkerställa att kaffet är av högsta kvalitet samtidigt som man skyddar miljön och stödjer en hållbar försörjning av kaffebönderna och deras samhällen. Glöm inte att dra ditt strå till stacken och återvinn dina använda kaffekapslar genom att lämna in dem på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar eller i närmsta Nespresso Boutique. När kapslarna sedan återvinns, som de är med kaffesumpen kvar, kan sedan andra föremål tillverkas. Aluminium, som kapslarna är gjorda av, går att återvinna i all oändlighet. Så tack för att du återvinner!