Samsung hos Media Markt

Samsung är en av världens största tillverkare av telefoner, datorer, vitvaror, TV med mera. Köp Samsungs produkter online hos Media Markt!

Toppsäljare

Samsung hos Media Markt

Samsung Electronics är idag en av de största aktörerna inom hemelektronik. Du kan hitta alltifrån mobiltelefoner till ugnar från Samsung i vårt enorma sortiment, och alltid till ett riktigt lågt pris!

Stort utbud för teknikälskare

Samsungs enorma sortiment är indelat i fem olika kategorier:

  • Mobila produkter – här hittar du mobiltelefoner som den populära Galaxy S-serien, Android- och Windows-surfplattor samt tillbehör till dessa produkter som smarta klockor och Gear VR-glasögon.
  • Kameror – Samsung tillverkar både system- och kompaktkameror med hög kvalitet och användarvänliga gränssnitt. Här finns produkter för både amatörfotografer och proffs.
  • TV – Samsung har erövrat marknaden med sina tv-apparater genom att ligga i framkant när det gäller utvecklingen av smartare funktioner och unik design som ger konsumenterna den kvalitet och de funktioner som de söker.
  • Datorer – Samsung tillverkar alltifrån 2-i-1-datorer, bärbara datorer, stationära datorer, Ultrabooks och Chromebooks till välvda skärmar, USB-minnen, hårddiskar och skrivare.
  • Vitvaror och hushållsapparater – eftersom Samsung strävar mot att utveckla och tillverka produkter som är framtidssäkra och hållbara har deras vitvaror snabbt blivit populära.