Samsung QLED-TV

Med uppslukande bildkvalitet skapar QLED 8K känslan av en ny dimension, och smälter in i ditt hem med en innovativ kabellösning och Ambient Mode. QLED 4K ger en verklighetstrogen bildkvalitet med 100% färgvolym och fantastisk ljusstyrka. UHD-modellerna sätter färg på tillvaron med äkta 4K UHD-upplösning och Dynamic Crystal Color.

Samsung Smartphones

Att välja Samsung Galaxy är att undvika kompromisser. Att få vad du gillar och behöver på samma gång. Samsung Galaxy är mobiler med längre batteritid, kraftfulla processorer, snygg, genomtänkt design, riktigt skarpa kameror – och oändligt mycket mer. Dessutom har det aldrig varit enklare att byta från en annan mobil, och upplevelsen när du väl har gjort det har aldrig varit lika omvälvande.

Samsung Watch

Samsung Smart Watch spar din tid. Du kan se meddelanden, ta samtal eller spela musik, hålla koll på träningen och mycket mer, utan att ta fram mobilen. Väljer du en smartklocka med eSIM kan du vara bekvämt uppkopplad, även när du inte har mobilen till hands. Samsung har flera modeller att välja på: Galaxy Watch Active passar dig som tränar och har nytta av att ha "coachen" på armen.

Samsung kylar

Att investera i ett Samsung kylskåp är att uppleva en värld av innovativa teknologier där alla har det huvudsakliga målet att förenkla ditt liv. Samsungs breda utbud av kylskåp gör att du hittar det som bäst passar dina behov - både för små- och stora hushåll.

Toppsäljare från Samsung

Samsung

Samsungs banbrytande produkter är designade för att göra konsumenternas liv enklare och förgylla vardagen. Idag har Samsung lyckats skapa en hel värld av smarta enheter som interagerar med varandra för att göra människors liv enklare. Varje dag utvecklar Samsungs dedikerade ingenjörer innovativ ny teknik och standarder, varav alla innovationer ska vara enkla att använda, smarta och kompatibla med dagens smarta hem. Samsungs passion för innovation sträcker sig över alla produktkategorier, från stilrena TV-apparater med den senaste QLED-teknologin till smartphones, kraftfulla ljudsystem, tvättmaskiner och kylskåp. Vare sig du är på jakt efter det senaste flaggskeppet i Galaxy S-serien, det senaste inom vikbara skärmar i Fold-serien, en ny surfplatta med Android, true wireless-hörlurar eller en gaming-TV har Samsung något för dig.