Siemens fläkt

Med en iögonfallande design skapar Siemens köksfläktar i en stil som harmonierar sömlöst med Siemens övriga produkter.

Siemens tvättmaskin

Siemens produkter inom tvätt och tork innehåller alltid den senaste tekniken och erbjuder komfort, prestanda och energieffektivitet.

Siemens espressomaskiner

Med en Siemens espressomaskin blir varje kopp en ren njutning. Siemens erbjuder 100 dagar nöjd kundgaranti så att du kan prova din maskin hemma och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Siemens häll

Med Siemens induktionshällar kan du tillaga dina favoriträtter snabbt och lätt.

Siemens ugn

Siemens inbyggnadsugnar är mångsidiga och gör tack vare den avancerade designen ett imponerande intryck.

Siemens kyl

Siemens kylskåp förvarar mat och dryck på ett intelligent sätt. Framtidens kylar och frysar redan i dag.

Toppsäljare från Siemens

Siemens

Siemens förändrar ditt hem, samtidigt som det förenklar ditt liv. Siemens vitvaror – alltid steget före. När vitvaror introducerades i hemmen förändrades sättet som man skötte hushållet. Och från början av 1900-talet har Siemens inte bara inkluderat banbrytande teknik i sina produkter, utan alltid legat steget före. Alltid kunnat förutse konsumenternas behov och levererat lösningar som gjort livet enklare, mer effektivt och mindre vardagligt.

Siemens Home Appliances – släpp in framtiden
Teknik som passar även i framtiden. Vi utvecklar produkter som revolutionerar ditt hem – och ditt liv – genom den senaste tekniken och en oöverträffad användarupplevelse. Upplev nya horisonter med hjälp av våra uppkopplade produkter. Gör ditt hem till din borg, och mer intuitivt än du trodde möjligt.

Siemens: teknik i hemmet med en design som är så inspirerande att det blir en livsstil
Siemens skapar framtidens teknik i hemmet. Vi tar vardagliga aktiviteter och omvandlar dem till ögonblick utöver det vanliga. Från prisbelönt design och oöverträffad användarupplevelse, till intuitiva funktioner och smart teknik inspirerar Siemens Home Appliances till ett nytt sätt att leva. Se själv i Siemens visningsrum och evenemang, och besök arkitekter och designer som talar samma designspråk som Siemens. Upplev hushållsprodukter som inte bara omvandlar ditt hem, utan ditt liv.

Här kan du läsa mer om Siemens vitvaror!