Sonos hos Media Markt

Sonos tillverkar trådlösa HiFi-lösningar för hemmet, alltifrån enklare högtalare till mer avancerade ljudinstallationer. Köp din Sonos-produkt hos Media Markt!

Toppsäljare

Sonos hos Media Markt

Sonos är det smarta högtalarsystemet som streamar musik från din smartphone, surfplatta eller dator till ett eller flera rum i ditt hem. Styr din musik med en lättanvänd app och fyll ditt hem med ett rent och uppslukande ljud. Hos oss hittar du alltid Sonos produkter till låga priser!

Trådlöst koncept

Sonos tillverkar produkter i tre kategorier för att passa just dina behov. Med de trådlösa högtalarna kan du börja streama direkt utan krångel. Koppla bara högtalaren till ett eluttag och till ditt WiFi. Sedan kan du lyssna på din favoritmusik dagarna i ända. Med högtalare i flera rum kan du spela olika typer av musik i varje rum eller samma musik i alla rum. Sonos tillverkar även flexibla hemmabiosystem som du kan utöka och flytta hur du vill. Har du redan ett bra hemmabiosystem kan du utöka med en Sonos CONNECT som omvandlar din befintliga utrustning till ett Sonos-system.

Med tjänster som Apple Music, Spotify, TuneIn, Google Play Music, Deezer, Soundcloud, Wimp med flera blir det enkelt för dig att styra musiken i högtalarna från din telefon oavsett tjänst och operativsystem. Sonos finns för iOS och Android samt för Mac och Windows.