Sony på MediaMarkt

Sony har under många år skapat innovativa produkter med hög kvalité. Utforska ett stort utbud av soundbars, högtalare, hörlurar, kameror, Tv-apparater och Playstation från Sony.

Om Sony

Sony grundades i mitten av 40-talet och till en början byggde och reparerade Sony radioapparater, en produkt som finns kvar i sortimentet än idag. Sen dess har Sony växt till ett internationellt företag med både ett brett och specialiserat sortiment. Sony erbjuder idag TV-apparater, hemmabiosystem, hörlurar, högtalare, kameror, radio och PlayStation. Sonys produkter är gjorda för att skapa känslor genom kreativitet och teknik.

Sonys OLED TV håller den allra högsta kvalité med både hög kontrast och bra bildkvalitet. Sony har även ett brett sortiment av LED TV-apparater hos MediaMarkt. Du får den ultimata spelupplevelsen när du använder en Sony TV tillsammans med din PlayStation. I Sonys sortiment hittar du även TV-surroundljud med kraftfullt ljud och en minimalistisk design.

Även Sonys högtalare och hörlurar håller högsta kvalitet, inte minst när det kommer till brusreducerande hörlurar där Sony har flera testvinnande produkter.

Populära Produkter