Whirlpool mikrovågsugn

Whirlpools mikrovågsugnar ger inte bara perfekt jämt värmd och tinad mat, de har även funktioner för mångsidig matlagning och bakning.

Whirlpool tvättmaskin

Whirlpools tvättmaskiner har en avancerad teknik för att enkelt, skonsamt och energieffektivt rengöra och vårda dina kläder och textilier.

Whirlpool diskmaskin

Whirlpools diskmaskiner erbjuder smarta funktioner som ger perfekt ren och torr disk, samtidigt som de sparar tid och resurser.

Whirlpool ugn

Whirlpools ugnar hjälper dig att laga fantastisk mat med några enkla inställningar som imponerar på middagsgästerna.

Whirlpool kylskåp

Whirlpools innovativa och moderna kylskåp passar alla hem, i både form och funktion.

Whirlpool häll

Whirlpools hällar är stilrena och avancerade för att erbjuda flexibel matlagning med bästa resultat.

Toppsäljare från Whirlpool

Whirlpool

Vår historia
Whirlpool har i över 110 år innoverat, uppfunnit och utvecklats. Under vår långa historia har vi alltid hållit oss trogna till våran grundvärdering av att vara det bästa globala köks-och vitvaroföretaget. Vi på Whirpool utforskar ständigt nya sätt att applicera teknologi och nya idéer för att skapa fräscha koncept. Vår passion ligger i köket och med vitvaror. Med hjälp av det tillvägagångsättet har vi lyckats expandera vår portfölj och nu har vi några otroliga varumärken under vårt paraply. Några av dessa märken är Whirlpool, KitchenAid, Brastemp, JennAir, Maytag, och Bauknecht med fler. Vi har ständigt anpassat oss efter utmaningen av att innovera livet hemma och underlätta din vardag. Nu har vi på Whirlpool 78,000 medarbetare och 57 fabriker samt R&D center runt om i världen.

Kunden i fokus
Vi har några grundpelare som genomsyrar allting vi gör. Någrot vi brinner för är hållbarhet och integritet.Vi är stolta att ha blivit världens ledande köks-och vitvarrföretag. Vi är stolta i vårt arv av innovation och ständiga behov att skapa produkter som uppfyller dina dynamiska behov. Vi vill skapa användbar teknologi som faktiskt underlättar din dag. Om det är en köksapparat eller en vitvara, så ska den hjälpa dig ha mer tid till det som spelar roll.